گل محمدی هیبرید بین R. gallica و R. Phenicia است و از خانواده Rosaceae با بیش از 200 گونه و 18000 رقم در سراسر جهان است.
گل محمدی امسال به عنوان پادشاه گل ها از قدیم الایام نماد عشق، پاکی، ایمان و زیبایی بوده است. منشا آن ایران است و استخراج اسانس از گلهای آن از قرن هفتم هجری قمری آغاز شده و به اروپا آورده شده و در کشورهای اروپایی کشت می شود.
امروزه بلغارستان و ترکیه تولیدکنندگان اصلی اسانس R. damascena در جهان هستند و روغن R. damascena بلغاری بهترین آن شناخته شده است.
مردم ایران آن را گل محمدی (گل محمدی) می نامیدند. گل محمدی باید هر روز در اوایل صبح دست چین شوند و بلافاصله پس از برداشت برای اهداف صنعتی استفاده می شوند.
مشتقات تجاری مختلف از گل محمدی امروزه محصولات تجاری مختلفی از گل رز تولید می شود. آنها عبارتند از:
1. اسانس گل رز
اسانس رز یا طلای مایع اسانس زرد کم رنگ گران قیمتی است که به روش های تجاری مختلف استخراج می شود. بلغارستان، ترکیه و مراکش تولیدکنندگان اصلی اسانس گل رز در جهان هستند.
2.گلاب
گلاب یا آب مایع بی رنگ با نام رایج گلاب (در ایران) به دلیل داشتن خاصیت آرام بخش در مراسم مذهبی مانند شستن خانه خدا در مکه (عربستان سعودی) و همچنین برای طعم دادن به غذاها در ایران استفاده می شود.
2.3. گل های خشک شده
جوانه ها و گلبرگ های خشک شده گل رز به عنوان طعم دهنده و ملین در خواربار فروشی ها فروخته می شوند. در ایران از گل های خشک به عنوان ملین و طعم دهنده در غذاها استفاده می شود.
گل رز مانند میوه های زیر گلبرگ های گل است. آنها سرشار از ویتامین ها، مواد معدنی و اسیدهای چرب، پلی فنول ها، کاروتنوئیدها و تانن ها هستند.
بتن رز، توده وازلین نارنجی قرمز با استخراج حلال غیر قطبی استخراج می شود و ماده اصلی برای تولید گل رز مطلق است.
3. مطلق
رز مطلق یا عصاره اتانولی بتن رز دارای مایع قرمز نارنجی با رایحه گل رز است.
دیدگاه شما با موفقیت ثبت شد.