بهترین نتایج با دیگ های مسی نسبتاً گران قیمت به دست می آید. آشپزها قدردان قابلمه های مسی هستند نه تنها به این دلیل که زیبا به نظر می رسند، بلکه به این دلیل که مس دارای رسانایی حرارتی بسیار بالایی است.
حرارت اجاق گاز به سرعت و به طور یکنواخت به محتویات قابلمه استیل مارک یونیک منتقل می شود. مس همچنین با غذا واکنش شیمیایی می دهد.
این اغلب مطلوب است برای مثال هنگام دم کردن آبجو و تهیه پنیر، زیرا مس موجود در کتری ها و قابلمه ها بر متابولیسم میکروارگانیسم ها تأثیر می گذارد و بنابراین می تواند تأثیر مثبتی بر طعم داشته باشد.
با این حال، هنگام پخت و پز، فعل و انفعالات شیمیایی واقعا مهم نیستند. به همین دلیل است که بیشتر ظروف مسی در داخل – یا با قلع یا با فولاد ضد زنگ روکش شده اند.
به ویژه یک لایه قلع با استفاده از بین می رود. اونوقت میتونی خودتو مسموم کنی؟ کلاوس اوکنفلد از مؤسسه مس آلمان توصیه می کند از تهیه ظروف اسیدی در ظروف مسی خالص خودداری کنید به عنوان مثال، نباید سالاد را در آنها سرو کنید.
مس همچنین ویتامین C را از بین می برد، بنابراین منطقی است که از سالم بودن پوشش مطمئن شویم، حتی اگر بیشتر غذاها خطر مسمومیت ندارند.
لازم به ذکر است که اجسام نوک تیز مانند ب. چنگال یا حتی هنگام تمیز کردن با اسفنج های فولادی و می تواند وارد غذا شود. بنابراین باید از قاشق یا کفگیر پخت و پز از چوب یا پلاستیک استفاده کرد.
در صورت امکان از گلدان هایی استفاده کنید که قطری برابر با منبع گرما دارند. این باعث صرفه جویی در هزینه های انرژی می شود.
قابلمه ای با درب بخارپز برای بخارپز کردن سبزیجات (مانند سیب زمینی بخارپز)، ماهی و سایر مواد مناسب است. قابلمه را باید با مقداری آب پر کنید، آب را به جوش آورید، مواد انتخابی را در یک سبد بخارپز قرار دهید، سبد را در قابلمه قرار دهید و در قابلمه را ببندید. غذا را مزه دار نکنید!
دیدگاه شما با موفقیت ثبت شد.